Concerte de mers

Kogaionon Brasov
Sambata,15 noiembrie 2008 orele 18:00 la Centrul Cultural Reduta, Brasov
DonisArt & Kogaionon Prezinta:

O seara apocaliptic decadenta: CASCADEUR (GER), IN SLAUGHTER NATIVES (SWE) & ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SWE).

Dupa trei Seri Speciale in compania ARCANA (SWE), ICE AGES (AUT) si ATARAXIA (ITA), e timpul unei noi provocari, de data aceasta una apocaliptic decadenta, pe durata a trei ore!

CASCADEUR (GER): Axel Menzer, cunoscut din activitatea grupului Folk Gothic Alternative HEKATE, in acelasi timp si membru oficial al trupei ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO pe scena, ne prezinta o noua forma de Melodic Folk prin proaspatul sau proiect, mai putin promovat dar foarte interesant!

IN SLAUGHTER NATIVES (SWE): Mastermind-ul Jouni Havukainen este considerat in scena Industrial ca unul dintre cei mai inovatori, talentati si de inspiratie artisti ai genului! In decursul celor peste 23 de ani de activitate suedezul a realizat multe albume spectaculoase, sustinute pe scena intr-un mod autentic, expresiv, plin de dinamicitate dar si de o tehnica desavarsita. Alaturi de Tomas Pettersson (ORE) dar si de Kathleen Binder, Jouni transforma, de fiecare data, un concert normal intr-un show incendiar!

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SWE): Notorietatea grupului Industrial Folk Experimental, promotorul Pop Lounge New Wave, este incontestabila iar albumele lor au socat si au ravasit o multime de fani. Mesajele lui Tomas, in armonie perfecta cu vocea Rosei-Marie, sunt exprimate inedit, cu trimiteri spre conceptualele contraste razboi-pace, lumina-intuneric, iubire-ura, barbat-femeie, viata-moarte, decenta-depravare. Orgia creata pe scena de suedezi, insotita de o proiectie pe masura, nu poate sa faca altceva decat sa socheze, incite sau sa atraga pana si ochiul celui mai smerit spectator. In formula de sase, ORE ne vor prezenta in premiera noul lor album, intitulat „O.N.A.N.I (Practice Makes Perfect)”, ce va aparea spre sfarsitul acestui an. Cel mai bombastic grup de la label-ul suedez COLD MEAT INDUSTRY, cea mai gustata trupa dintre cele ale genului!

Lux Noctis Romania
FIRST ROMANIAN DARKFESTClub Fabrica, Bucuresti, 14 februarie 2009
In premiera absoluta, Kompas Events si Viva Music organizeaza First Romanian Darkfest.
Clubul Fabrica va gazdui pe data de 14 februarie 2009 First Romanian Darkfest, primul festival gotic din Romania, in cadrul caruia vor concerta trupele Diary of Dreams (DoD) si In Strict Confidence (ISC).

Metalhead Romania
AMANAT – Unheilig in Romania
Concertul a fost amanat pe data de 19 martie !

Trupa Unheilig va sustine un concert in Romania, la Casa de Cultura Preoteasa, pe data de 25 octombrie, incepand cu ora 21.00.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate online de pe site-ul bilet.ro, incepand cu data de 1 septembrie, la pretul de 60 de lei.

Formatia Unheilig face parte din noul val al metalului german (curent din care face parte si Rammstein) si a fost infiintata in anul 1999 de catre Der Graf, Jose Alvarez-Brill si Grant Stevens.

In acelasi an a aparut pe piata primul single Sage Ja! produs de Bloodline Records, iar dupa doi ani a fost lansat si primul material complet de studio: Phosphor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: